DECORAD® HANDMATE

De DecoRad® Handmate is het handige hulpmiddel voor het uitharden van UV-coatings, dat ingezet kan worden bij kleinere projecten zoals deuren en kozijnen, maar ook het behandelen van bijvoorbeeld trappen, meubels of balkons behoort tot de mogelijkheden.

Het juiste spectrum UV-licht zorgt ervoor dat lakken direct uitharden. De DecoRad® Handmate is eenvoudig in gebruik en voldoet aan alle wettelijke veiligheidsvoorschriften.

Gebruik van een normaal stopcontact is voldoende, geen “krachtstroom/draaistroom” nodig.

DecoRad® Handmate UV600

De Handmate UV600 is wereldwijd de #1 keuze voor het direct uitharden van UV-coatings, -lak of -olie op locatie. Tijdens de ontwikkelperiode is er samengewerkt met de Duitse BG-Bau op het gebied van veiligheid. Het resultaat is een uiterst veilige, draagbare, veelzijdige en lichtgewicht UV curemachine die werkelijk overal kan worden ingezet.

Aan de binnenkant maakt de DecoRad® Handmate UV600 gebruik van hypermoderne lampdriver- en besturingstechniek. Aan de buitenkant is het bedienen van de DecoRad® Handmate UV600 beperkt tot maar één knop waardoor deze zeer eenvoudig te gebruiken is.

Onze Handmate UV600 wordt vaak gebruikt als aanvulling op de Floormate, voor moeilijk bereikbare plaatsen als hoeken en randen.

Download de DecoRad® Handmate UV600 brochure voor meer informatie.

UV drying and curing

DecoRad® Handmate UV1800

De nieuwe Handmate UV1800 kan ook gebruikt worden voor tafels, douchebakken, barbladen, kleinere objecten waar de Floormate niet kan komen, zoals een balkon, en voor trappenhuizen. Met de 18 cm lamp is het uitharden met een overlap zeer eenvoudig en het risico een stukje te missen, uitgesloten.

Download de DecoRad® Handmate UV1800 brochure voor meer informatie.

UV floor curing equipment

Neem contact op met DecoRad® Systems voor levertijden en verkrijgbaarheid van de apparatuur.

Alleen geschikt voor professioneel gebruik.