VISIE, MISSIE EN STRATEGIE

Visie

De markt voor onze professionele gebruiker verandert snel: strengere (milieu)wetgeving, de wens tot gelijkmatiger produceren door het jaar heen, toenemende concurrentie en het wachten op droging / uitharding is kostbaar en ongewenst vanuit klantperspectief. Met de DecoRad® apparatuur creëren wij voor (professionele) gebruikers een duurzamere en efficiëntere manier van werken. De kwaliteit van het geleverde (onderhouds)werk gaat omhoog, de arbeidsproductiviteit stijgt, het serviceniveau voor de klant neemt toe en het milieu wordt minimaal belast.

Missie

DecoRad® Systems bv wil voorop blijven lopen als het gaat om het aanbieden van hulpmiddelen voor de professionele gebruiker om versneld infrarood drogen en/of ultraviolet uitharden toe te passen in díe omstandigheden waar het een meerwaarde oplevert en waarbij het milieu centraal staat.

Strategie

Het bewerken van de hele keten om de voordelen van versneld drogen en uitharden onder de aandacht te brengen en de acceptatie te vergroten, waardoor de DecoRad® apparatuur een onderdeel wordt van de standaard gebruiksmiddelen.